Lavabo tıkanıklığı açma firması
Lavabo tıkanıklığı açma servisi

Lavabo Tıkanıklığı Açma

Bilgisayar Destekli Kameralar ile Lavabo Tıkanıklığına Çözüm Buluyoruz

Lavaboların tıkanması ev hanımlarının en çok karşılaştıkları ciddi problemlerdendir. Firmamız lavabo tıkanıklığı açma hizmetini garantili olarak sunmaktadır.
Petek Temizleme Firması
Petek Temizleme Servisi

Petek Temizleme Servisi

Petek Temizleme hizmetimiz ile kalorifer petekleriniz temizlendikten sonra iyi bir ısınma ortamına kavuşursunuz. Böylece kombinizin derecesini yükseltmek zorunda kalmazsınız. Petek temizliği sonrası yakıt giderleriniz % 20-25 civarında azalacaktır.

Pimaş Tıkanıklığı Açma Firması
Pimaş Tıkanıklığı Açma Servisi

Pimaş Tıkanıklığı Açma

Pimaş Tıkanıklığı Açma Servisi

Günlük hayatımızın en önemli gereksinimlerimizin başında su gelir. Susuz yaşayamayız. Her tür pisliği, kiri su ile temizleriz. Kirli suları pimaşlar içinden geçirerek şehir kanalizasyonlarına aktarırız. 

Tuvalet Tıkanıklığı Açma Firması
Tuvalet Tıkanıklığı Açma Servisi

Tuvalet Tıkanıklığı Açma

Robotla Tuvalet Tıkanıklığı Açma

Evimizde, işyerimizde en çok ihtiyaç duyduğumuz alanlardan biri de tuvaletlerdir. Bazen tuvalet giderleri farklı nedenlerden dolayı tıkanabilir ve suyu geri verir. Bu olumsuz durum pis kokulara, tuvalet tıkanıklığına ve su sızıntılarını beraberinde Tuvalet tıkanıklığı açma işlemi kolay yolla halledilemeyebilir. Bu durumlarda firmamızdan servis talep etmeniz sizi pis kokulardan ve olumsuz su basmalarından kurtaracaktır.  

Kameralı Su Kaçağı

Su kaçağı tespiti için deneyimli su tesisatçısı arayışlarınızsa sizler doğru işlemlerle hizmet verecek bir firmayız. Kameralı su kaçağı tespiti hizmetimiz ile su sızdırma problemlerine kesin çözüm buluyoruz. Tespit ettiğimiz su kaçağı olan bölgedeki su tesisatını yeniliyoruz. Acil Telefon hattımız: 0555 018 34 57

Su Kaçağı Tedbit Uygulamalarımız

Adresimiz

Fevzi Çakmak Mah. 2097 Sk. No: 12
Bağcılar - İstanbul
Cep: 0555 018 34 57
Cep: 0506 100 34 57

 

Video Galeri